Veşti proaste pentru Mirela Vaida. Ce s-a întâmplat cu Antoanela, femeia care a atacat-o cu pietre

Veşti proaste pentru Mirela Vaida. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un bolovan către prezentatoare. Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

05 iul. 2021, 12:16
Veşti proaste pentru Mirela Vaida. Ce s-a întâmplat cu Antoanela, femeia care a atacat-o cu pietre
Veşti proaste pentru Mirela Vaida

Veşti proaste pentru Mirela Vaida. Antoanela, femeia care a atacat-o cu pietre pe prezentatoarea de la Acces Direct, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Citeşte şi: Cosmina Adam de la Acces Direct a primit ameninţări după ce Mirela Vaida a fost atacată. Asistenta TV a alertat Poliţia

Veşti proaste pentru Mirela Vaida

Vedeta este revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol.

Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Dosarul este în cameră preliminară în prezent, astfel că victima, prin apărătorii săi, poate depune tot mai multe probe la instanţă prin care să ceară schimbarea încadrării juridice, scrie Antena 3.

După ce agresoarea a încercat să o lovească pe Mirela Vaida cu un bolovan, femeia a mai avut o tenativă de acest fel. Apoi, ea a fost internată în spital. Ameninţările au continuat apoi din partea femeii şi rămâne de văzut dacă încadrarea juridică se va schimba, în funcţie de probele care vor fi depuse la dosar.

Mirela Vaida trebuie să se opereze

Mirela Vaida trebuie să se opereze, deoarece este nemulțumită de cum arată nasul ei. Vedeta ar fi la a doua intervenţie chirurgicală de acest fel, în urmă cu 17 ani, a mai făcut o operație de rinoplastie.

Puţină lume ştie că prezentatoarea TV şi-a făcut rinoplastie, pe vremea când era adolescentă, însă spune că nasul ei este în continuare strâmb. Din această cauză, vrea să mai facă o intervenţie, pentru că nu este deloc mulţumită de felul în care arată.

M-am nascut cu o deviatie… de sept! Am incercat sa o repar, prin operatie cu „dalta si ciocanul”, in urma cu vreo 17 ani! A iesit si mai stramb! Si uite asa, mi-a fost frica sa mai incerc..”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

După ce i-a făcut o vizită medicului estetician, Mirela Vaida s-a decis să facă o nouă operaţie de rinoplastie, însă nu știe când va avea loc. Intervenţia necesită o perioadă de recuperare post-operatorie, iar ea trebuie să fie prezentă zilnic în platoul emisiunii Acces Direct.

Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!‘, a mai scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.