Veşti rele de la Caracal: Tatăl lui Dan Diaconescu s-a îmbolnăvit

Supărare mare la Caracal, în familia patronului OTV. În timp ce mezinul Dan şi-a tocat nervii ca să găsească banii pentru Oltchim, tatăl său, măcinat probabil de griji, s-a îmbolnăvit. Bătrânul Diaconescu a ajuns, zilele trecute, pe mâinile medicilor, după ce boala de care suferă s-a înrăutăţit.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 06:16
Veşti rele de la Caracal: Tatăl lui Dan Diaconescu s-a îmbolnăvit

Nicolae Diaconescu, tatăl patronului OTV, a trăit la maximum ultimele săptămâni, când fiul său a devenit personajul zilei în mult-mediatizata privatizare a combinatului Oltchim.

Vârsta înaintată, de 87 de ani, dar şi starea precară de sănătate, el suferind deja de câţiva ani de Zona Zoster, i-au înrăutăţit starea bătrânului Diaconescu, scrie cancan.ro.

Unul dintre efectele serioase ale problemelor sale de sănătate este acela că Nicu Diaconescu vorbeşte tot mai greu, reuşind cu greu să articuleze câteva fraze.

Licitaţia pentru vânzarea acţiunilor deţinute de stat la Oltchim a fost anulată, iar procesul de privatizare a combinatului a eşuat. Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta, luni seara.

Contractul de privatizare a Oltchim nu va fi încheiat, întrucât Dan Diaconescu, adjudecatarul pachetului majoritar de acţiuni deţinut de stat la combinatul chimic, nu a adus dovezi că deţine suma de 45 milioane euro pe care s-a angajat să o plătească, a anunţat anterior ministrul Economiei.