Veşti teribile despre Daniel Onoriu. Familia a primit mesaje de condoleanţe!

Estera Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a răbufnit după ce s-a spus că pilotul ar fi murit! Familia a porimit mai multe mesaje de condoleanțe, după ce s-a răspândit o informație falsă potrivit căreia pilotul de raliuri ar fi decedat!

16 dec. 2021, 08:28
Veşti teribile despre Daniel Onoriu. Familia a primit mesaje de condoleanţe!
Daniel Onoriu

Veşti teribile despre Daniel Onoriu. Familia a primit mesaje de condoleanţe! „Este în viață. Nu știm cine a putut să lanseze un asemenea zvon”, a declarat mătuşa pilotului de raliuri, Estera Onoriu.

Veşti teribile despre Daniel Onoriu. Familia a primit mesaje de condoleanţe!

Daniel Onoriu este internat de câteva săptămâni pe secția de terapie intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca, fiind în stare critică! Problemele sale au început în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, operație pe care a efectuat-o la o clinică privată din Turcia. Nepotul lui Gabi Luncă a făcut o hemoragie internă și a fost supus mai multor tratamente și intervenții, iar medicii încă sunt reținuți în ceea ce privește șansele sale de reușită.

Soția lui Daniel Onoriu, acuze grave la adresa medicilor! „Efectiv l-au măcelărit acolo!”

Între timp, în spațiul public a circulat o informație falsă, conform căreia renumitul pilot de raliuri ar fi decedat. Membrii familiei au fost asaltați de telefoane de la apropiați care le transmiteau mesaje de condoleanțe și voiau să știe ce s-a întâmplat. „Ieri a fost ziua în care medicii l-au chemat pe tatăl lui Daniel să-i comunice date despre cum a evoluat în urma intervenției de vineri. De la ei a aflat că se află încă în stare gravă, critică, însă este stabil. Nu a durat multă vreme și mama lui a primit niște apeluri. Oamenii o întrebau cum a murit, când a murit Daniel. Și astăzi ne-au sunat mai multe persoane care ne-au întrebat cum a murit Daniel și ce s-a întâmplat. Noi avem informații direct de la medici. Daniel este în viață, în stare critică, dar în viață. Cineva a reușit să intre și să vorbească acolo. Nu știm cine a putut să lanseze un asemenea zvon. Dacă nu era acolo tatăl lui Daniel, fratele meu, nu știu când ar fi aflat ei care este realitatea”, a declarat Estera Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, conform WOWbiz.

Daniel Onoriu rămâne în stare critică. Rebeca Onoriu: „Indiferent că sunt şanse de 1%, ne agățăm de asta!”

Fostul pilot de raliuri a mai avut probleme de sănătate și în trecut. În urmă cu mulți ani, campionul național a avut un teribil accident de motocicletă, în urma căruia a stat nouă zile în comă și s-a ales cu stomacul perforat și coastele rupte. Atunci, celebrul nepot a lui Gabi Luncă a supraviețuit miraculos, după ce a trecut prin 20 de intervenții chirurgicale. ,,Dacă fiecare român mi-ar da câte un leu pentru foiecare accident, aș fi un om bogat”, a spus în urmă cu ceva timp Daniel Onoriu. Accidentul grav din 2006 s-a petrecut într-o seară, când o mașină nu i-a acordat prioritate, astfel că pilotul s-a izbit din plin de autoturism, cu motorul pe care îl conducea.