Veşti triste despre Anca Pandrea. A ajuns din nou de urgenţă la spital

Probleme de sănătate par să nu se mai sfârşească pentru Anca Pandrea care a ajuns, din nou, de urgenţă la spital.

06 aug. 2018, 09:37
Veşti triste despre Anca Pandrea. A ajuns din nou de urgenţă la spital

Anca Pandrea în vârstă de 72 de ani are probleme cu inima, iar starea sa de sănătatea nu este una foarte bună, astfel încât, săptămâna trecută văduva lui Iurie Darie a ajuns, la spital, de urgenţă, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Anca Pandrea, salvată de la moarte de câinii săi: „Altfel, aş fi avut soarta Stelei Popescu”

Anca Pandrea s-a alarmat şi pentru că nu se simţea bine s-a dus singură la Urgenţă, unde medicii au internat-o la secţia de cardiologie. Conform informaţiilor din presă, în urma investigaţiilor medicale, s-a descoperit faptul că Anca Pandrea are probleme la o aortă, iar o valvă scapă sânge, astfel încât actriţa este nevoită să urmeze un puternic tratament medicamentos.

Anca Pandrea a ajuns la spital şi în urmă cu o lună când vecinii au găsit-o într-o baltă de sânge și inconștientă. Actriţa a declarat atunci că cel care a ajuta-o să treacă peste acest necaz al vieţii a fost Iurie Darie.”O să scriu o carte despre Iura, despre iubirea noastră. Acum, după accident vorbesc mai mult cu el. Ziua când merg am sentimentul că e lângă mine, am curajul să merg, pentru că el mă sprijină.”, a povestit, în urmă cu o lună, Anca Pandrea, la „Agenția Vip”.