Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte. Pilotul are nevoie urgentă de sânge: „Este în stare critică, suntem terminaţi”

Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte. Pilotul se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost dus în stare critică în urmă cu câteva zile, a anunțat Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă. Bărbatul are nevoie urgentă de sânge.

06 dec. 2021, 10:46
Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte. Pilotul are nevoie urgentă de sânge: „Este în stare critică, suntem terminaţi”
Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte

Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte. Pilotul de raliuri este nepotul celebrei Gabi Luncă și a marelui acordeonist Ion Onoriu. Întreaga familie se roagă pentru viața lui şi cere cu disperare oamenilor să meargă să doneze sânge, pentru a-i putea salva viaţa.

Daniel Onoriu se zbate între viaţă şi moarte

De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama!

Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine!”, a declarat disperată Rebeca Onoriu pentru Click.ro.

Citeşte şi: Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit în Timişoara

Familia pilotului a făcut un apel umanitar pentru donarea urgență de sânge și pe pagina de Facebook a artistului. “Daniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge.

Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sânge este compatibilă”, se arată pe contul de socializare al pilotului.

Pilotul Daniel Onoriu are 43 de ani și nu este la prima problemă medicală majoră, în care se luptă pentru viața lui. El a mai avut în trecut un accident înfiorător de motocicletă. S-a întâmplat în 2006, când a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate.

Daniel Onoriu s-a ales atunci cu coastele rupte și stomacul perforat și a stat nu mai puțin de 9 zile în comă.