Vești triste despre marele actor Florin Piersic! Fiul său a făcut anunțul care i-a îndurerat pe fani

Florin Piersic este fără doar și poate unul dintre titanii cinematografiei românești. Decenii întregi numele său a fost pe buzele românilor care l-au iubit și apreciat enorm pentru rolurile sale pe care le-a interpretat magistral în filme precum: ”Trandafirul galben”, ”Haiducii lui Șaptecai”, ”Drumul oaselor”, ”Zestrea domniței Ralu” și altele.

17 feb. 2024, 17:12
Vești triste despre marele actor Florin Piersic! Fiul său a făcut anunțul care i-a îndurerat pe fani
Vești triste despre marele actor Florin Piersic!

Vești triste despre Florin Piersic! Cu toate acestea puțini sunt cei care știu drama pe care marele actor în vârstă de 88 de ani o trăiește.

Citește și Florin Piersic nu şi-a uitat colega de scenă şi se interesează frecvent de starea ei de sănătate: „A fost ca un înger, nu pot spune cât de mult l-am iubit”

Vești triste despre marele actor Florin Piersic!

Recent, Florin Piersic Jr. a vorbit despre relația pe care o are cu mare actor. Acesta a mărturisit că de foarte mulți ani nu îi mai vorbește tatălui său și a dezvăluit care sunt motivele ce au produs ruptura dintre ei.

Potrivit fiului marelui actor, ruptura dintre ei a avut loc în anul 2004, atunci când Florin Piersic a avut o reacție neașteptată la premiera unui film la care a lucrat enorm de mult.

Atunci Florin Piersic Jr., a asimțit că tatăl său nu îi ia munca în serios și a decis să stea departe de părintele său.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie.

El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu. (…)

Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a declaratFlorin Piersic Jr., în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Citește și Florin Piersic: „Fără voi aș fi fost sărac. E rândul meu să mă înclin în fața voastră. Aş vrea ca timpul să fie mai lung!”