Ana Morodan, de urgență la spital. Contesa digitală și-a rupt ligamentul, după ce a alunecat pe o scară: „Eram programată să mă urc pe munte”

Ana Morodan a fost cap de afiș săptămâni la rând, după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a unor substanțe, avariând astfel alte autoturisme. Se pare că problemele se țin lanț de vedetă, care a ajuns de urgență la spital.

24 aug. 2023, 23:18
Ana Morodan, de urgență la spital. Contesa digitală și-a rupt ligamentul, după ce a alunecat pe o scară: „Eram programată să mă urc pe munte”
Ana Morodan, de urgență la spital

Ana Morodan a fost principalul subiect de discuție săptămâni la rând, după ce s-a urcat la volanul mașinii sub influența alcoolului și a altor substanțe și a avariat alte autoturisme. După o scrută pauză de la rețelele de socializare, vedeta a revenit în forță, ținându-i la curent pe faniii ei cu tot ce se întâmplă în viața sa.

Citește și: Ana Morodan, replici acide cu șoferul ei. Din ce cauză s-au ‘înțepat’ cei doi: „Nu mă mai lua la mișto”

Contesa digitală nu este ferită de necazuri nici acum. Vedeta se confruntă cu dureri groaznice la un picior, după ce a căzut de pe o scară. Influencerița nu a stat mult pe gânduri și a mers de urgență la spital. Avea în plan să meargă într-o drumeție la munte, dar totul a fost dat peste cap.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții…”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

„Noah…am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera”, a spus influencerița.

Vedeta se deplasează cu ajutorul unei cârje și are nevoie de sprijin.

Citește și: Ana Morodan și-a pus gândurile în ordine, după ce a început tratamentul: „Să știți că dorm, gândurile mele s-au linișit”

Zilele trecute, Ana Morodan a vorbit despre copilăria ei, când a învățat să fie puternică și să-și stăpânească emoțiile. Și acum se simte vulnerabilă, dar se descarcă mărturisind durerile pe care le are în suflet.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”, a scris Ana Morodan, pe Instagram.