Veta Biriş şi soţul ei împlinesc 55 de ani de căsnicie. Care este secretul relaţiei de durată: „Astea sunt cele mai importante”

Veta Biriş şi soţul ei împlinesc 55 de ani de căsnicie. Cântăreaţa de muzică populară a împlinit joi, 11 august, venerabila vârstă de 73 de ani şi a mărturisit că nu-şi doreşte nimic material, ci doar să aibă familia aproape.

11 aug. 2022, 20:11
Veta Biriş şi soţul ei împlinesc 55 de ani de căsnicie. Care este secretul relaţiei de durată: „Astea sunt cele mai importante”
Veta Biriş şi soţul ei împlinesc 55 de ani de căsnicie

Veta Biriş şi soţul ei împlinesc 55 de ani de căsnicie. Celebra interpretă de muzică populară are doi copii și trei nepoți și profita din plin de momentele petrecute alături de ei. Le-a interzis membrilor familiei să îi facă daruri, întrucât consideră că cel mai frumos cadou pentru ea sunt chiar ei.

Citeşte şi: Hoţii i-au spart maşina. Cântăreaţa de muzică populară este în stare de şoc: „Mi s-au taiat picioarele. A venit poliţia”

Veta Biriş şi soţul ei împlinesc 55 de ani de căsnicie

Pe lângă aniversara de naştere, Veta Biriș împlinește și 55 ani de la căsătorie. Artista dezvăluie secretul relației de lungă durată și susține că două lucruri importante stau la bază, respectul și înțelegerea.

De ziua mea de naștere voi petrece acasă, cu familia mea, cu cei dragi. Sărbătorile în familie sunt cele mai frumoase. Am pregătit tot felul de preparate, pentru că fiecare vrea altceva. Am făcut ardei umpluți, cozonac și mâine o să fac friptură de porc. Fără cadouri. Nu le dau voie să îmi facă daruri în afară de flori. Ce să îmi mai cumpere? Familia este cel mai frumos cadou, pentru mine.

Pentru o mamă, asta este cea mai mare bucurie pe care o poate avea. Am doi copii și trei nepoți. Locuiesc la țară, pentru că am spus că nu vreau să mă mut de aici și mă bucur că nu am plecat în altă parte. Aici am liniște și mă relaxez, aici mă încarc pozitiv. În rest mergem cu Dumnezeu înainte.

Secretul căsniciei? Înțelegerea și respectul. Acestea sunt cele mai importante într-o căsătorie. Acum, noi chiar suntem așa de bine! Bătrânețea ne-a surprins ca doi oameni, apropiați unul de altul. Avem liniște că suntem amândoi. El are nădejde în mine, eu în el. Este mare lucru să te poți baza pe cel de lângă tine. În rest, să fim sănătoși, că sănătatea e cea mai importantă.

Mie mi-au lipsit liniștea și odihna și m-am bucurat în pandemie de amândouă, din plin. Și m-am bucurat. A fost bine. Și acum am, uneori, câte două-trei spectacole sau evenimente și este obositor. Ar trebui să iau mai puțin”, a declarat Veta Biriș, pentru Fanatik.ro.