Veveriţa Andreei Marin a intrat în hibernare

Cadourile continuă să vină în familia Andreei Marin. Chiar dacă a trecut Crăciunul, vedeta primeşte veşti care îi bucură cu adevărat sufletul după un final de an marcat de depunerea actele de divorţ. De data aceasta este vorba despre completarea mini grădinii zoo pe care vedeta o are acasă.

04 ian. 2017, 09:47

Andreea Marin are motive de fericire la început de an, scrie click.ro. După ce a făcut Revelionul doar cu fiica ei, Violeta, vedeta a anunţat că de acum nu mai sunt doar ele două în vila în care locuiesc.

Citeşte şi Ce a postat ANDREEA MARIN pe Facebook, după ce TUNCAY a spus în direct că are planuri de nuntă pe viitor FOTO

„De azi, noi membri în familia noastra: peştişorii multicolori primiţi în dar de fetiţa mea. Se pare că pot trăi cu toţii în armonie, împreuna cu cele două pisici, cu căţeluşa, cu păsărelele şi veveriţa noastră, care hibernează acum”, a scris Andreea Marin pe contul ei de socializare la descrierea unor fotografii cu acvariul cu peştişorii coloraţi.

Fanii fostei „Zâne” i-au atras atenţia să aibă grijă căci unul dintre peştişori le-ar putea face rău celorlalţi.

Citeşte şi Andreea Marin, anunţ SURPRIZĂ. „A stat cu noi la masa de Ajun” FOTO

Andreea Marin şi fiica ei, Violeta, au petrecut împreună sărbătorile, ceea ce le-a apropiat şi mai mult. Vedeta chiar s-a lăudat pe Facebook cu fotografiile pe care micuţa ei i le-a făcut în vacanţă.