Vezi care sunt BENEFICIILE CUPRULUI asupra organismului

Publicat: Luni, 10 Septembrie 2012 14:11 // Actualizat: Luni, 10 Septembrie 2012 14:11 // Sursa: RTV.net

Cuprul este un element esențial pentru sănătatea organismului, care se găsește din plin în diferite alimente, precum carne, fructe de mare, cereale, fasole și sfeclă. Vezi care sunt cele mai importante roluri ale cuprului în organism.

Foto: usatoday.com

Previne cancerul. Cuprul funcționează ca un antioxidant și joacă un rol important în prevenirea cancerului. Menținerea unui nivel optim de cupru în organism previne înmulțirea celulelor canceroase. Însă, specialiștii ne atenționează că un exces de cupru în organism poate duce la dezvoltarea tumorilor canceroase.

Menține inima sănătoasă. Cuprul ajută la formarea unor noi vase de sânge. De asemenea, datorită proprietăților antioxidante și antiinflamatoare, cuprul joacă un rol important în prevenirea afecțiunilor cardiovasculare. În plus, cuprul poate echilibra nivelul colesterolului în sânge.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
beneficiile cupru cancer cupru inimă organism sănătate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 sep 19:07
...fasole și sfeclă. Vezi care sunt cele mai importante roluri ale cuprului în organism. Sursa articolului – http://www.rtv.net/vezi-care-sunt-beneficiile-cuprului-asupra-organismului_43758.html ...
10 sep 14:16
...carne, fructe de mare, cereale, fasole și sfeclă. Vezi care sunt cele mai importante roluri ale cuprului în organism. Citește mai departe… Sursa: http://www.rtv.net/vezi-care-sunt-beneficiile-cuprului-asupra-organismului_43758.html ...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H