Vezi care sunt politicienii hi-tech

Că sunt miniştri sau simpli parlamentari, aleşii au găsit ieri o modalitate de a contracara dezbaterile plictisitoare de la buget: au evadat în lumea virtuală. De mare ajutor le-au fost IPad-urile.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 15:31
Vezi care sunt politicienii hi-tech

Semnalul utilizării tehnologiei de nivel înalt a venit de la chiar prim ministrul Emil Boc care nu s-a dezlipit de tabletă nici măcar atunci cînd a luat cuvântul de la tribună. Ceva mai încolo, în banca ministerială, şi atenţia Elenei Udrea a fost canalizată către informaţiile virtuale.

Cea mai absorbită de virtual s-a dovedit însă a fi Andrea Paul Vass, consilierul economic al premierului, aceasta nu s-a lăsat distrasă nici de discursul şefului său, şi nici de cel al opoziţiei.

Cu o tabletă s-a ocupat, la un moment dat, pentru verificarea datelor bugetare, şi fostul ministru de Finanţe, Varujan Vosganian.

Moda IPad-urilor a coborât şi în rândul simplilor parlamentari, ca remediu antiplictiseală. Fie că stăteau chiar în faţă, cazul deputatului PSD Radu Moldovan, sau mai feriţi privirii, în băncile din spate. Atunci când nici IPad-urile nu le-au mai captat atenţia, aleşii au mai închis şi ochii, spre totală relaxare.