Vezi câţi fani a adunat Medvedev în 2 zile pe Facebook-ul rusesc

Contul preşedintelui Rusiei, Dmitri Medvedev, pe cea mai mare reţea de socializare din ţară, Vkontakte (similară cu Facebook-ul), a adunat peste 1 milion de fani în cele 2 zile de când a fost activat.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 12:24
Vezi câţi fani a adunat Medvedev în 2 zile pe Facebook-ul rusesc

Medvedev şi-a creat profilul pe Vkontakte miercuri, cu câteva ore înainte de o întâlnire informală cu bloggerii ruşi, potrivit Ria Novosti.

Profilul virtual al preşedintelui spune ca interesele sale sunt: „munca, familia, sportul, internetul” şi că muzica sa preferată este „hard-rockul, Black Sabbath, Led Zeppelin, Deep Purple, muzica clasică”. Medvedev a postat şi două albume – unul cu fotografii cu peisaje surprinse cu camera sa foto şi altul cu imagini din viaţa sa ca preşedinte.

În ultima sa postare Medvedev le mulţumeşte fanilor săi : “Mulţumesc pentru atenţie şi pentru cadouri! Încerc să ma obişnuiesc cu Vkontakte. Noapte buna tuturor!”. Postarea a primit peste 17,000 de like-uri într-o singură zi.

Vkontakte, cel mai popular website din Rusia, cu peste 100 de milioane de utilizatori, este cunoscut pentru muzica şi videoclipurile piratate, disponibile pentru download.