Vezi ce a păţit o femeie după ce şi-a VOPSIT PĂRUL: Am jurat să nu mai folosesc NICIODATĂ astfel de produse

O femeie din Marea Britanie a avut luni întregi de suferit şi a fost la un pas de moartea după ce şi-a vopsit părul. Ea a avut o reacţie adversă la vopsea. Medicii au fost nevoiţi să o tundă şi să îi administreze steroizi pentru a o trata.

23 oct. 2013, 14:27

Lyn Gregory, o femeie de 56 de ani din Poole, Dorset, a jurat că nu îşi va mai vopsi părul niciodată după ce a trecut prin chinuri groaznice din cauza acestor produse, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Efectele pe care le pot avea chimicalele din vopseaua de păr. Ce spun dermatologii

Astfel, cu toate că a făcut un test de piele cu 48 de ore înainte să se vopsească şi nu a păţit nimic, la doar câteva ore după aplicarea vopselei de păr a avut o reacţie alergică extrem de violentă, lucru care a dus la iritarea întregii cefe, apărându-i numeroase bube care au avut nevoie de opt săptămâni şi steroizi pentru a se trata.

Îmi vopsesc părul de ani de zile şi nu am păţit asta până acum. În prezent este extrem de alb, aşa că îmi mai colorez vârfurile din când în când. Îmi este prea frică să ating pielea, deoarece experienţa prin care am trecut a fost agonizantă. Nu o să îl mai vopsesc niciodată„, a explicat ea.

Citeşte şi Atenţie la produsele de frumuseţe! O tânără arată ca un monstru după ce şi-a vopsit părul

În prezent, pacienta încă se află în recuperare şi aşteaptă compensaţii de la compania  Schwarzkopf.

Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat şi acum aşteptăm reacţia doameni Gregory. Sperăm să se recupereze complet. Momentan, nu putem comenta mai multe lucruri„, a explicat Nicky Hastings, un reprezentant al firmei de produse cosmetice.