Vezi ce afacerist român recunoaşte că a fost implicat în dosarul „Minore pentru VIP-uri”

Un afacerist român a recunoscut în faţa procurorilor că a fost implicat în dosarul Minore pentru VIP-uri aflat în prezent la DIICOT. Procurorii au remis marţi un acord de recunoaştere pe numele lui Marinel Mihai Badea, un important om de afaceri din Iaşi. Acesta a fost însă respins de instanţă, urmând să se întoarcă la Parchet.

RomaniaTV.net
23 sept. 2015, 07:06
Vezi ce afacerist român recunoaşte că a fost implicat în dosarul „Minore pentru VIP-uri”

Dosarul „Minore pentru VIP-uri” conţine numele a zece persoane importante din Iaşi. Printre acestea, Nicuşor Coşuţă (58 ani), patronul Pizzeriei „Nico”, Cornel Hitruc (59 ani), patronul Restaurantului „Familial”, Ionel Daniel Onofriciuc (37 ani), patronul firmei DanMixt Est SRL, şi Dorin Cohal (46 ani), om de afaceri, scrie ziaruldeiaşi.ro.

Deşi nu au reuşit încă să adune suficiente dovezi că au beneficiat de serviciile fetelor sau că au ajutat la racolarea lor,  pe lista procurorilor de mai află şi alte persoane cunoscute din Iaşi.

„Activitatea infracţională a constat în faptul că, în perioada anilor 2003-2007, sus-numiţii, direct sau prin intermediari, racolau persoane tinere de sex feminin, în majoritate minore, din municipiul Iaşi, pe care le ademeneau sub pretextul participării la petreceri organizate în imobilul din satul Pietrărie, comuna Bârnova, aparţinând lui Coşuţă Nicuşor, după care atât racolatorii, cât şi alte persoane de sex masculin din anturajul acestora, de regulă parteneri de afaceri, şi împreună cu tinerele fete vizionau filme pornografice, fumau ţigări din cânepă şi narghilea, după care le determinau pe acestea să întreţină raporturi sexuale normale, câteodată orale şi anale, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 150 lei”, se arată în rechizitoriu.

Citeşte şi Un viceprimar din Arad, interceptat în dosarul prostituatelor minore pentru VIP-uri. STENOGRAME