Vezi ce mesaj i-a trimis Mălina Olinescu iubitului ei, înainte să se sinucidă

Mălina Olinescu şi iubitul ei s-au certat îngrozitor cu o seară înainte ca artista să îşi pună capăt zilelor, spun prietenii cântăreţei. Artista l-a contactat telefonic pe Sebi, însă de această dată nu a dorit să-i mai răspundă la telefon, certurile dintre cei doi fiind foarte dese în ultima perioadă, potrivit click.ro.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 17:55
Vezi ce mesaj i-a trimis Mălina Olinescu iubitului ei, înainte să se sinucidă

O să mă ai pe conştiinţă„, a fost ultimul mesaj trimis de Mălina iubitului ei Sebi înainte să moară, a povestit Xenti Runceanu, nepotul Mihaele Runceanu. Bărbatul nu a crezut că artista o să recurgă la un astfel de gest şi a ignorat ce i-a scris artista.

„Cu o zi înainte ca ea să se omoare s-au certat teribil. El nu a vrut să mai răspundă, l-a sunat şi pe fix, dar nu a mai răspuns. Mălina avea acest mod de a responsabiliza persoana cu care era în conflict. Nu ştiu dacă l-a ameninţat, oricum nu sunt la prima abatere, ei s-au certat de foarte multe ori, au mai trecut prin astfel de momente”, a explicat Xenti Runceanu.

Mălina Olinescu s-a sinucis, potrivit raportului medico-legal. artista şi-a găsit sfârşitul pe caldarâm, după ce s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia.

Artista a mai avut în trecut o tentativă de sinucidere, după ce a luat o supradoză de pastile, imediat după divorţul de soţul său clăparul trupei Compact, Dan Stesco . Aceasta nu a putut trece peste despărţirea de soţul său, iar depresia s-a prelungit ani de-a rândul, până în ziua de azi, susţin apropiaţii.