Vezi ce puteri au amuletele de dragoste!

Pot întări căsnicii, pot readuce armonia în cuplu şi pot instaura o atmosferă pasională în doi. E bine să le porţi în fiecare zi, fiindcă energia lor îţi va potenţa puterea de seducţie şi te va face stăpâna inimii lui fără drept de apel. Profită şi tu de puterea amuletelor iubirii!

17 dec. 2014, 09:55
Vezi ce puteri au amuletele de dragoste!

Simbolistica diferitelor amulete – obiecte mici, cu puteri miraculoase, menite a fi purtate asupra noastră permanent –, indiferent de religie ori de cultură, este aceea de ajutor magic, cu valenţe mistice. Şi, de la africani la egipteni, palestinieni, indieni ori arabi, dragostea şi nevoia ca aceasta să fie potenţată au determinat dezvăluirea feluritelor astfel de obiecte, bine ascunse de ochii profanilor. Află în continuare care sunt cele mai eficiente pentru ca partenerul tău să nu-şi mai ia ochii de la chipul tău.

Lacătul portughez, ca să ai o căsnicie roditoare

Pescarii portughezi obişnuiesc şi astăzi să poarte un lacăt atunci când se avântă în larg, obligatoriu în acelaşi timp cu cea căreia i-au făgăduit dragoste veşnică. Dacă eşti separată mai mult timp de cel iubit, fă-i cadou un lacăt pe fir de argint şi nu-ţi mai da nici tu jos de la gât pandativul miraculos.

Vezi ce alte puteri miraculoase au amuletele de dragoste aici