Vezi ce se întâmplă dacă bei apă imediat după ce te-ai trezit dimineaţa

Băutul de apă imediat ce s-au trezit face parte din ritualul de dimineaţă a celor mai multe dintre femeile japoneze. Iar atunci când te gândeşti la sexul frumos nipon îţi vin în minte imaginea unei femei micute, zvelte, nu-i aşa?

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 07:22
Vezi ce se întâmplă dacă bei apă imediat după ce te-ai trezit dimineaţa

Adevarul este ca sunt rare japonezele care au probleme cu surplusul de greutate. Dupa studiul culturii din Tara Soarelui Rasare s-a ajuns la concluzia ca oamenii de aici au o dieta diferita de cea a lumii occidentale. In plus, au un stil de viata diferit precum si o rutina diferita de cele din Europa sau America de Nord unde oamenii se confrunta cu supraponderabilitatea.

Citeşte şi  10 motive pentru care ar trebui să bei apă cu lămâie

Acest lucru poate avea legatura cu faptul ca oamenii par sa-si fi pierdut „senzatia de sete” sau de perceptia ca au nevoie sa bea mai multa apa. Asadar, semnalele de sete pe care le trimite corpul pot fi interpretate gresit.

Adesea, la baza perceptiei gresite sta deshidratarea. Poti evita multe interventii medicale costisitoare si inutile si sa te bucuri de starea de bine pe termen lung daca te hidratezi asa cum trebuie. Si mai multa confuzie produc efectele secundare ale deshidratarii.

Multi medici interpreteaza gresit aceste simptome secundare ca afectiuni fara nicio legatura cu deshidratarea corpului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO