Vezi cine este primul antrenor – blogger din Liga I

Antrenorii din ziua de astăzi se folosesc de cele mai moderne mijloace în meseria lor. Chiar şi aici aproape totul se face computerizat şi puţini sunt cei care au rămas în urmă la acest capitol. Profesorul de matematică Cristi Pustai, antrenor la Gaz Metan Mediaş, este şi el un tehnician modern. Atât de modern, încât îşi "trage" blog.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 15:28
Vezi cine este primul antrenor – blogger din Liga I

În vara lui 2008, când Gaz Metan Mediaş a promovat în Liga I cu Cristi Pustai pe bancă, nimeni nu îi dădea prea mari şanse profesorului de matematică în lumea fotbalului „mare” de pe la noi. O prezenţă inedită la vremea aceea, Cristi Pustai va deveni în curând primul antrenor care se aventurează în lumea bloggerilor.

Cristi Pustai este cu siguranţă o figură aparte printre antrenorii din Liga I. De meserie profesor de matematică, tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş stă cât mai departe de „tiparele” fotbalului românesc şi îşi vede de treabă cu paşi calculaţi. Aşa a ajuns să fie, de altfel, cel mai longeviv antrenor din Liga I a ultimelor patru sezoane, iar în ediţia trecută de campionat, medieşenii au bifat cea mai bună clasare din istorie, ocupând locul 7 la capătul celor 34 de etape şi au ajuns să evolueze în Europa League, după retrogradarea celor de la FC Timişoara, din cauza neacordării licenţei.

De la promovarea în Liga I, Pustai a preferat să tacă şi să facă, prin metode proprii. Acum, tehnicianul celor de la Gaz Metan este primul antrenor care intră în lumea bloggerilor. El a achiziţionat deja domeniul www.pustai.ro şi anunţă că este nerăbdător să-şi împărtăşească gândurile şi trăirile cu internauţii şi că va încerca totuşi să evite lumea fotbalului. „Măcar acolo voi încerca să stau cât mai departe de fotbal”, a declarat Pustai, citat de mediaslive.ro.