Vezi cu cine joacă echipele româneşti în Liga Campionilor

Vineri, la Nyon a avut loc  tragerea la sorti a tururilor preliminare din Champions League. CFR Cluj va juca împotriva invingătoarei din partida Slovan Liberec (Cehia) şi Sahtior Karagandy (Kazahstan).

RomaniaTV.net
20 iul. 2012, 11:02
Vezi cu cine joacă echipele româneşti în Liga Campionilor

FC Vaslui, cealalta echipa romaneasca din competitie, va intalni pe Fenerbahce Istanbul.

Meciurile se vor desfasura pe 31 iulie/1 august si 7/8 august.

Şahtior Karagandi a câştigat titlul în Kazahstan cu patru puncte avans faţă de Zetisu Taldikorgan, iar în actuala ediţie de campionat se află pe locul trei, la două puncte de prima poziţie şi cu un meci mai puţin disputat. Antrenorul echipei este rusul Viktor Kumikov, iar dintre jucători se remarcă columbianul Roger Canas Henao şi sârbul Filip Arsenijevici.

Slovan Liberec a câştigat campionatul Cehiei în sezonul trecut, terminând cu două puncte mai mult decât următoarea clasată Sparta Praga. Antrenorul formaţiei este Jaroslav Silhavy, iar din lot se remarcă jucătorii camerunezi John Delarge şi Nesnen Ndemen.

Fenerbahce Istanbul a terminat sezonul trecut pe locul secund în clasament, la doar un punct în urma rivalei Galatasaray Istanbul. Fenerbahce este pregătită de Aykut Kocaman, iar dintre fotbalişti se remarcă senegalezul Moussa Sow, olandezul Dirk Kuyt, slovacul Miroslav Stoch, brazilienii Alex şi Cristian Baroni, dar şi internaţionalii turci Volkan Demirel, Mehmet Topal, Mehmet Topuz şi Şemih Şenturk.