Vezi cum arată CĂTĂLINA TOMA, vedeta care a devenit cunoscută după ce a cântat cu B.U.G Mafia în anii ’90 FOTO

La sfârşitul anilor '90, Cătălina Toma era pe val, după colaborarea cu trupa de hip-hop B.U.G Mafia. Tunsă scurt şi îmbrăcată în haine provocatoare, vedeta era mereu în centrul atenţiei. Cu toate acestea, ulterior a intrat într-un con de umbră.

20 aug. 2013, 11:09

Tânăra îşi uimea fanii atât cu talentul său muzical, cât şi cu hainele provocatoare pe care şi le alegea atunci când era pe scenă sau filma videoclipuri. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără „Hai să fim high„, alături de băieţii de la BUG Mafia, „Vrei prea repede„, „Tovarăşii tăi” sau „Îmi fac de cap„.

Citeşte şi Rap românesc în metroul din Paris: O fetiţă le cântă francezilor melodiile trupei B.U.G. Mafia VIDEO

În prezent, potrivit Libertatea, ea locuieşte în America, unde doreşte să revină în industria care a făcut-o cunoscută, abordând acelaşi gen muzical ca şi până acum, R&B. Inedit este faptul că artista arată la fel ca acum 14-15 ani, dând impresia că nu a îmbătrânit deloc. Mai mult, ea a lasat deja câteva piese în limba engleză.

De asemenea, printre pasiunile sale se numără şi arta fotografică, Cătălina începând să editeze imagini realizate de un prieten de-al ei, fotograf.

Citeşte şi Campioane şi la frumuseţe. Două românce conduc topul celor mai sexy gimnaste GALERIE FOTO