Vezi cum au reuşit trei romi să FURE HAINE SCUMPE dintr-un magazin din Arad, cu ajutorul unui BEBELUŞ VIDEO

Trei romi au furat haine scumpe dintr-un magazin, cu ajutorul unui bebeluş. Hainele furate au fost ascunseîn căruciorul copilului. Romii s-au dat drept clienţi mofturoşi şi i-au cerut vânzătoarei să le arate mai multe lucruri. Suspecţii au fost identificaţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

07 oct. 2013, 14:05
Vezi cum au reuşit trei romi să FURE HAINE SCUMPE dintr-un magazin din Arad, cu ajutorul unui BEBELUŞ VIDEO

Trei romi se folosesc de un bebeluş pentru a fura dintr-un magazin de haine. Marfa este ascunsă chiar în căruciorul copilului. Totul s-a întâmplat în doar 30 de secunde, potrivit România TV.

Citeşte şi Au furat din rafturi marfă de 200.000 de lei. Vezi cum acţionau hoţii VIDEO

Cele două femei şi un bărbat au în magazin cu un bebeluş, sub pretextul că vor să-i cumpere hăinuţe. Cu toate acestea, folosind o strategie bine pusă la punct ei au reuşit să fure tot ce le-a ieşti în cale. Astfel, bărbatul şi una dintre femei o ţin de vorbă de vânzătoare iar cealaltă femeie profită de neatenţia angajatei, ia hăinuţele cele mai scumpe şi le bagă sub păturica
bebeluşului.

Citeşte şi Cinci romi care au jefuit un bătrân au ascuns banii în scutecele unui bebeluş

Cei doi se dau drept extrem de pretenţioşi şi îi cer vânzătoarei să le arate tot felul de lucruri. Totul pentru a-i distrage atenţia. Romii au cumpărat doar o pereche de ciorapi însă au furat hăinuţe în valoare de peste 300 de lei. Proprietarul magazinului a reuşit să-i identifice singur cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi acum în stare de libertate pentru furt calificat.