De ce a renunţat Damian Drăghici la cariera muzicală VIDEO

Damian Drăghici, singurul artist român câştigător al unui premiu Grammy, a vorbit într-o ediţie specială de la România TV, despre motivele care l-au determinat să renunţe la cariera muzicală. El are în prezent o fundaţie care ajută copiii talentaţi.

RomaniaTV.net
10 dec. 2011, 21:28
De ce a renunţat Damian Drăghici la cariera muzicală VIDEO

Damian Drăghici spune că nu mai cântă pentru că nu mai simte aceeaşi scânteie pentru muzică. „Am făcut doar ce mi-a spus sufletul. Am mai cântat, dar numai pentru cauze caritabile. Ar fi fost mai păcat să fac ceva ce nu iubeam şi să vă păcălesc pe voi, cei care ascultaţi”, a declarat Damian Drăghici.

El spune că proiectul „Damian and Brothers” i-a adus cele mai multe satisfacţii, dar a renunţat la el în momentul în care a epuizat toate resursele. „Proiectul a avut un impact incredibil asupra mea şi asupra publicului. Nu cred că m-am simţit vreodată mai bine pe scenă ca atunci, dar în momentul în care s-a închis, a fost destul”, a mai spus artistul.

Damian Drăghici se ocupă în prezent de fundaţia sa, care ajută copiii talentaţi să se dezvolte şi să reuşească în cariera pe care şi-au ales-o. El spune că se regăseşte în destinele tinerilor pe care îi îndumă şi crede că cel mai important în viaţă este să pui pasiune în ceea ce faci. „Mă regăsesc în copiii din program, pentru că am avut acelaşi gen de copilărie. Copiii care au probleme, de obicei, ajung undeva în viaţă. Important este să facă muzica pe care o iubesc, orice gen ar fi. Întâi să facă muzică şi apoi vine şi succesul şi banii şi totul”, a conchis acesta. 


loading...