Vezi videoclipul care îl arată de DSK ieşind din hotelul Sofitel

Videoclipul care îl arată pe Dominique Strauss-Kahn plecând din hotelul Sofitel după presupusul viol a ieşit la iveală.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 16:13
Vezi videoclipul care îl arată de DSK ieşind din hotelul Sofitel

Videoclipul, filmat cu camerele de supraveghere, îl arată pe Strauss-Kahn părăsind hotelul său pe 14 mai, la câteva minute după aşa zisul viol, potrivit Haaretz.com.

Mai târziu apare şi menajera Nafissatou Diallo, care le sună pe persoanele responsabile cu securitatea în hotel şi le informează despre incident. După alte câteva minute angajaţii hotelului sună poliţia din New York pentru a raporta incidentul.

Fostul şef al FMI a fost acuzat de Nafissatou Diallo de agresiune sexuală la hotelul Sofitel din New York, unde acesta era cazat. Deşi Khan a fost declarat nevinovat, el a fost nevoit să demisioneze de la sefia FMI. De atunci au circulat numerose speculaţii cu privire la incidentul de la Sofitel, cei mai mulţi fiind de părere că a fost o înscenare.

Un filmuleţ de la camerele de supraveghere video ale hotelului  îi arată pe doi bărbaţi, un angajat al hotelului şi un bărbat neidentificat, cum „dansează de fericire” după ce a fost chemată poliţia la hotel, în urma plângerii făcute de menajeră.