Tripla campioană olimpică, Valentina Vezzali, înconjurată de bărbaţi. Va fi mamă a doua oară

Floretista italiană Valentina Vezzali, în vârstă de 38 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară, ea urmând să nască în mai 2013 un băieţel, anunţă Gazzetta dello Sport. Ea mai are un băiat, Pietro,

RomaniaTV.net
27 nov. 2012, 17:29
Tripla campioană olimpică, Valentina Vezzali, înconjurată de bărbaţi. Va fi mamă a doua oară

„Îmi doream o fetiţă. Din 2004 o aşteptam pe Ginevra, acesta este numele pe care l-aş fi dat fetiţei mele. Dar răbdare. În mai se va naşte un băieţel care îi va ţine companie micuţului Pietro. Bunul Dumnezeu a vrut aşa şi este foarte bine. Voi fi înconjurată de bărbaţi: doi băieţi, soţul meu, şi câinele nostru Goan!„, a declarat Valentina Vezzali.

Valentina a povestit cum a aflat că este însărcinată . „Am aflat la 30 septembrie. Mă întoarceam de la Madrid. M-am dus cu soţul meu să luăm masa la un restaurant. După primul fel, am mers la baie, fără să-i spun nimic, şi am făcut testul de sarcină. Când m-am întors la masă i-am spus: «Să ciocnim, familia noastră se măreşte»!„.

Vezzali, portdrapelul Italiei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, şi campioană olimpică floretă la Sydney 2000, Atena 2004 şi Beijing 2008, nu intenţionează să se retragă. „Chiar dacă mă pregătesc să intru în luna a patra, mă duc la antrenamente. Obiectivul meu este Olimpiada din Brazilia, de la Rio de Janeiro. Chiar dacă voi avea 42 de ani, mă gândesc la titlul olimpic. Încă mai simt dorinţa de competiţie”, a spus Valentina Vezzali, care a precizat că aşteaptă sfaturile fanilor de pe Twitter în privinţa numelui băieţelului care se va naşte anul viitor.