Viaţa amoroasă a soţiei lui Dan Şucu. Boss-ul de la Rapid ştia trecutul partenerei sale

Diana Șucu, actuala soţie a lui Dan Șucu, a dezvăluit o suferință neștiută de nimeni, care a avut un impact profund asupra vieții sale. Este vorba despre un episod amoros din tinerețea sa.

02 sept. 2023, 18:08
Viaţa amoroasă a soţiei lui Dan Şucu. Boss-ul de la Rapid ştia trecutul partenerei sale
Viaţa amoroasă a soţiei lui Dan Şucu. Boss-ul de la Rapid ştia trecutul partenerei sale

Viaţa amoroasă a soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a vorbit despre prima sa căsătorie, încheiată la o vârstă fragedă, cu care părinții săi nu au fost de acord.

„Părinţii mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită şi s-au resemnat. Am stat măritată opt ani, am divorţat şi l-am cunoscut pe Dan, soţul meu actual. Tata, din nefericire, nu mai este, dar a fost un simbol pentru mine. Regăsesc multe lucruri la soţul meu de la tata, cum ar fi verticalitatea, responsabilitatea. Am fost foarte apropiată de părinţii mei. Am învăţat pe la 26-27 de ani să plâng, mi se părea nedemn să mă vadă cineva că sufăr. Când tata s-a dus, mama a suferit un şoc, aşa că eu şi sora mea am încercat s-o liniştim. Iarna stătea la noi, vrem să o protejăm. Până în clasa a 8-a am fost băiatul familiei, jucam fotbal, încercam să-l fac pe tata mândru de mine”, a mărturisit Diana Șucu în emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, în urmă cu mai mulți ani, scrie SpyNews.

Citeşte şi: Suma uriaşă plătită de Dan Şucu fostei soţii, la divorţ. Actuala parteneră a răbufnit: „M-am culcat fericită, iar dimineaţa m-am trezit într-un scandal”

Dan Șucu, omul de afaceri care deține 70% din acțiunile Rapidului, și-a refăcut viața acum 18 ani, când s-a căsătorit cu Diana, o fostă prezentatoare de la TVR 2, cu care are doi băieţi. Dan Şucu a mai fost căsătorit cu Camelia Şucu, alături de care are două fete. La rândul ei, Diana Şucu, căsătorită prima dată cu Cezar Lăscărescu, a mai fost într-o relaţie cu omul de afaceri Peter Imre înainte de căsătoria cu Dan Şucu.