Suma uriaşă plătită de Dan Şucu fostei soţii, la divorţ. Actuala parteneră a răbufnit: „M-am culcat fericită, iar dimineaţa m-am trezit într-un scandal”

Dan Şucu a fost căsătorit timp de 18 ani cu Camelia Şucu, femeia cu care are două fete, pe Cristina și Ioana. Cei doi s-au despărţit cu scandal, iar omul de afaceri a scos din conturi o sumă uriaşă pentru a deveni un bărbat liber.

05 mai 2023, 13:36
Suma uriaşă plătită de Dan Şucu fostei soţii, la divorţ. Actuala parteneră a răbufnit: „M-am culcat fericită, iar dimineaţa m-am trezit într-un scandal”
Suma uriaşă plătită de Dan Şucu fostei soţii, la divorţ. Actuala parteneră a răbufnit: "M-am culcat fericită, iar dimineaţa m-am trezit într-un scandal"

Suma uriaşă plătită de Dan Şucu fostei soţii, la divorţ. Afaceristul s-a recăsătorit în 2017 cu Diana Lăscărescu, o fostă prezentatoare de televiziune, şi are doi băieţi din al doilea mariaj. Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Diana Şucu a ţinut să lămurească lucrurile.

Citeşte şi: Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis”

„Este o minciună! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov.

Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună. Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu”, a declarat Diana Şucu pentru Cancan.

Citeşte şi: FOTO: Dan Șucu, acuzat că și-a înșelat soția cu prezentatoarea TV. Reacția sexy-blondinei

Iniţial s-a vorbit că Dan Şucu i-ar fi dat fostei soţii 40 de milioane de euro la divorţ pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele comune, dar Diana Şucu susţine că suma a fost şi mai mare!

„În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos, și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul”, a mai spus Diana Şucu.

Potrivit soecialiştilor, Dan Şucu are în acest moment o avere de 135 – 145 de milioane de euro. Acesta a preluat, în 2022, 50% din acţiunile clubului Rapid, după ce în trecut a purtat negocieri şi cu Gică Hagi pentru a deveni finanţator la Farul.