Viaţa bate filmul. Iubita fiului unui miliardar cunoscut a ucis un poliţist. Autorităţile au intervenit de urgenţă: A fost arestată şi cercetată!

Partenera de viaţă a lui Andrew Ashcroft, fiul miliardarului britanic Lord Michael Ashcroft, a fost arestată şi acuzată de omor prin împuşcare a unui ofiţei de poliţie din Belize, a informat luni presa locală din Belize, relatează CNN.

02 iun. 2021, 12:13
Viaţa bate filmul. Iubita fiului unui miliardar cunoscut a ucis un poliţist. Autorităţile au intervenit de urgenţă: A fost arestată şi cercetată!

Viaţa bate filmul. Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, al cărui tată este miliardarul britanic Lord Ashcroft, a fost arestată şi acuzată luni de omor din culpă, a declarat luni avocatului ei, Godfrey Smith.

Viaţa bate filmul. Iubita fiului unui miliardar cunoscut a ucis un poliţist. Autorităţile au intervenit de urgenţă

Departamentul de relaţii publice al Poliţiei din Belize a emis vineri o declaraţie în care spune că Henry Jemmoth, victima, a murit.

Vineri, Chester Williams, comisarul de poliţie a declarat pentru Channel 7 că „doamna Jasmine Ashcroft” a fost arestată şi este cercetată pentru moartea lui Jemmoth.

Williams a spus că cei doi erau cunoscuţi ca fiind prieteni şi „din ceea ce ni s-a făcut să înţelegem că beau împreună”. Într-un briefing vineri, comisarul a menţionat că trupul lui Jemmoth a fost găsit în apa unui debarcader din San Pedro, cu o aparentă plagă în spatele urechii.

Andrew Ashcroft este un cunoscut dezvoltator din Belize. El a deschis hotelul Alaia Belize, Autograph Collection în mai 2021. Într-o conferinţă de presă care a anunţat deschiderea hotelului, s-a referit la Jasmine Hartin ca soţie, iar ea a stat alături de el, dar nu este clar dacă sunt căsătoriţi.

Un şofer fără permis a făcut ravagii în Constanţa

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, fără permis, care conducea un autoturism cu numere de înmatriculare false. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Brizei din municipiul Constanţa.

Conform primelor cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ar fi avariat zece autoturisme care erau parcate.

„Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Urmărire ca în filme în Prahova, un bărbat fără permis s-a urcat beat la volan şi a lovit o maşină de poliţie. Cum s-au petrecut lucrurile