Viaţa BATE FILMUL. O româncă a cerşit ani la rând şi a murit în mizerie deşi avea o adevărată avere

A cerşit ani la rând şi a murit în mizerie deşi avea o avere de peste 800.000 de mii de euro. Este vorba de o bătrână din Iaşi, care s-a îmbogăţit în urma unei tranzacţii imobiliare, dar nu s-a atins niciodată de bani. Anchetatorii au rămas şocaţi şi cred că femeia a şi uitat. Timp de 6 ani nu a trecut pe la bancă nici să-şi ridice dobânda, vorbim de nu mai puţin de 200.000 de euro.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 09:03

O bătrână din Iaşi a murit în mizerie, deşi avea în conturi aproape un milion de dolari. În anul 2005, femeia a făcut una dintre cele mai spectaculoase tranzacţii imobiliare după ce a obţinut titlul de proprietate aupra unui teren situat într-o zonă centrală a oraşului. A vândut o mie de metri pătraţi cu 650.000 de euro. Banii au intrat într-un cont la bancă, dar bătrâna nu s-a atins de niciun leu. Femeia nu a ridicat nici dobânda de la bancă, în ultimii 6 ani averea ei a crescut cu peste 200.000 de euro.

În ciuda averii, bătrâna trăia singură în mizerie şi doar pisicile îi mai ţineau de urât. Vecinii care o cunosc spun că în ultimii ani nu mai gândea limpede şi obişnuia să cerşească de mâncare de la oameni. Cel mai probabil, casa şi banii vor intra în proprietatea statului pentru că femeia nu are niciun moştenitor iar de rudele ei nu se mai ştie nimic de ani buni.