Viața bate filmul! Povestea tragică a celor două surori care au murit la doar câteva zile distanță. Acestea vor fi înmormântate împreună

O poveste dramatică a șocat întreaga lume. Două surori s-au stins din viața la distanță de doar câteva zile una de cealaltă. Familia îndoliată a luat decizia de a le înmormânta pe amândouă odată, iar pentru serviciile funerare s-au stâns bani din donații.

07 mart. 2023, 11:52
Viața bate filmul! Povestea tragică a celor două surori care au murit la doar câteva zile distanță. Acestea vor fi înmormântate împreună

Destinul tragic al celor două surori care au murit la câteva zile distanță una de cealaltă a șocat o lume întreagă. Familia acestora este complet devastată de evenimentul îngrozitor. Părinții au decis să le îmormânteze împreună.

Citește și: Două surori din România s-au născut exact în aceeași zi, dar nu sunt gemene. Cum este posibil așa ceva

Shaunie avea vârsta de doar 26 de ani, iar în data de 12 februarie a murit în mod total neașteptat. Sora sa, Shavanna, în vârstă de 21 de ani, a împărtășit, cu prietenii ei din mediul online, suferința enormă pe care o resimte.

„Trec prin cel mai rău lucru pe care l-am putut să-mi fie atât de dor de gemăna mea.”, comentase Shavanna în mediul online.

La doar câteva zile distanță, părinții acesteia au anunțat și decesul Shavannei. Destiul tragic al celor două surori a șocat o lume întreagă.

„Familia a luat decizia de a înmormânta ambele fete împreună, ceea ce în cel mai rău moment al vieții lor va fi, de asemenea, dificil. Fetelor, sperăm să aveți cele mai bune paturi din rai pentru totdeauna #26 #21”, s-a scris pe platforma de strângere de fonduri, GoFundMe.

S-au strâns bani din donații pentru înmormântarea celor două surori

Familia este complet devastată, iar prietenii lui Shaunie și Shavanna sunt total șocați de această veste îngrozitoare. Pe platforma GoFundMe s-au strâns donații pentru a ajuta la plata aranjamentelor funerare ale fraților.

„Amândouă ați fost luate de lângă noi prea curând. Vă iubesc pe amândouă pentru totdeauna și îmi va fi dor de voi, chiar nu pot să cred că am pierdut tot ce este mai bun din lume”, a scris un membru al familiei.

„Viața este uneori nedreaptă. Acum sunteți din nou împreună” , a mai comentat un prieten al fetelor.

„Nu pot să cred că amândouă ați plecat în decurs de 3 săptămâni.Cel puțin rămâneți împreună, ca întotdeauna!”, a scris o altă rudă.

O purtătoare de cuvânt a poliției din Scoția a confirmat decesele.

„O femeie de 26 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Granton Medway, Edinburgh, pe 12 februarie 2023. O femeie de 21 de ani a murit într-un apartament de pe Cameron House Avenue, Edinburgh, pe 3 martie 2023”

Citește și: Trei surori din Botoșani luptă să scape de sărăcie: ”Cel mai mult ne dorim lumină” / ”Dacă am avut ce mânca, am mâncat. Dacă nu, am tăcut”