Viaţa chiar bate filmul: după ce şi-a pierdut memoria, o femeie s-a îndrăgostit a doua oară de acelaşi bărbat

Jessica Sharman avea 19 ani când, în timpul unei călătorii cu trenul alături de iubitul ei, a suferit o serie de crize epileptice în urma cărora şi-a pierdut memoria. S-a trezit la spital şi nu îşi mai amintea nimic de dinainte de a se urca în tren. ”Toți erau străini pentru mine. Nu îmi aminteam decât că m-am urcat în tren, nu știam nici cum mă cheamă”, a povestit aceasta.

29 mart. 2019, 12:28

Nu îşi mai cunoştea părinţii, prietenii şi nici pe iubitul său, Rich Bishop, scrie stirileprotv.ro. Nu se mai recunoştea nici pe ea însăşi când se privea în oglindă. Deşi avea posibilitatea să plece, iubitul ei, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a ales să îi râmână alături. Asta desi, speriată de familiaritatea de care dădea dovadă tânărul, Jessica a vrut de câteva ori să îl îndepărteze.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. Şi-a înşelat soţul cu un bărbat cunoscut pe Instagram. Incredibil ce a urmat

În timp, Jessica s-a apropiat din nou de familie şi prieteni, a învăţat din nou să gătească şi să se descurce în societate şi, mai ales, s-a îndrăgostit din nou de Rich. Acesta a petrecut timp alături de ea, a dus-o la toate restaurantele lor preferate, în locurile care erau speciale pentru ei, la plimbări lungi şi i-a rămas alături.

Într-un final, tânăra s-a reîndrăgostit de acesta, iar relaţia lor a continuat. Există şi o şansă ca la un moment dat Jessica să îşi recapete memoria, aşa cum se poate să şi-o piardă din nou şi să uite şi această etapă. Dar tânăra e optimistă şi spune că: „Dacă Rich a reuşit o data să mă facă să mă îndrăgostesc de el, o să reuşească şi a doua oară.”