Viaţă CURMATĂ înainte de a începe. I-a murit copilul în pântece din cauza INDIFERENŢEI medicilor

O femeie acuză medicii de la Spitalul din Călăraşi de malpraxis. Ea a fost mutată de pe masa de operaţie în salon şi invers până când fătul care urma să se nască i-a murit în pântece.

RomaniaTV.net
28 sept. 2013, 11:01
Viaţă CURMATĂ înainte de a începe. I-a murit copilul în pântece din cauza INDIFERENŢEI medicilor

Femeia susţine că din cauza indiferenţei cadrelor medicale, bebeluşul ei şi-a pierdut viaţa. Medicii, însă, au emis un certificat constatator în care se precizează că nu este cunoscută cauza morții și așteaptă necropsia.

Femeia a început să aibă dureri noaptea şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Călăraşi. A fost preluată de un medic şi urcată pe masa de travaliu. La scurt timp, un alt doctor i-a spus că încă nu i-a venit sorocul şi a trimis-o înapoi în salon. Asta deşi femeia susţine că avea contracţii puternice.

„Am adus-o la urgenţe, am internat-o. A suit-o pe masă, a dat-o jos, că nu e de naştere. Care a fost situatia, ce s-a întâmplat, numai ei ştiu”, a povestit mama femeii, potrivit România TV.

Harababura specialiştilor nu s-a încheiat aici. Un al treilea medic a intervenit şi l-a contrazis pe cel din urmă. Gravida a mai făcut încă o dată turul sălii de naşteri şi al salonului. După acest moment, femeia spune că nimeni nu a mai băgat-o în seamnă. „Peste noapte nu a mai venit nimeni să măsoare bătăiele inimii. Moaşa dormea„, a mai povestit femeia.

Abia de dimineaţă, un medic a venit să o consulte. Fătul era deja mort. „M-a băgat în cezariană, de urgenţă, că nu mai bătea inima copilului. Am avut toate analizele în regulă. Mi s-a spus întotdeauna că o să am o naştere normală, nu-mi trebuie cezariană”, a spus femeia.

Mama ei amai spus că fiica sa îşi caută acum dreptatea în instanţă. A făcut plângere la Colegiul Medicilor și la Parchet. Doctorii care s-au ocupat de acest caz exclud însă ipoteza unei culpe medicale.