Viaţa în puşcărie a primului înalt demnitar ajuns în spatele gratiilor

Publicat: Marţi, 17 Iulie 2012 22:30 // Actualizat: Miercuri, 18 Iulie 2012 18:33 // Sursa: RTV.net

S-a plimbat prin toate ţările lumii. Mai puţin în China, "am refuzat să mă duc, le povestesc acum băieţilor, pentru că eram foarte tare anticomunist”.

Foto: Jurnalul.ro

Cel mai bine primit a fost în Israel, datorită celui de-al doilea prenume, crede Ioan Avram Mureşan, fost ministru al Agriculturii, însă lui cel mai mult i-a plăcut în America. Se simţea liber, mergea oriunde fără să-l întrebe nimeni nimic. După ce s-a întors în ţară, prin decembrie 2001, a fost chemat să dea răspunsuri celor de la DNA. "Mai întrebaţi-mă”, mă îmbie el. "Nu mai am ce”. "Păi, n-am cu cine să vorbesc aici”, recunoaşte, sincer, fostul ministru al Agriculturii. "Aţi venit dumneavoastră acuma să vorbesc şi nu vreţi să vorbesc...”.

Stăm la poveşti de două ore în vorbitorul de la Penitenciarul Gherla. O sală mare, cu pereţii îmbrăcaţi în faianţă şi plină de mese rotunde şi roşi, prevăzute cu plăci de lemn prinse sub tăblia de plastic.

Citeste reportajul integral pe jurnalul.ro

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 iul 19:01
Răspunde | Votează email 1 email
Trap
Sa-ti fie rusine, rusine, rusine 'nea Muresan !!!!! Pe langa faptul ca ai coborat pana acol de te-ai crezut jjjmeker, tia-i batut joc si de respectivul partid si fostii colegi (ce nu au subscris tacit sau voit la faptele pt. care platesti acuma), persoane care ce te-au propulsat in fruntea societatii la acea vreme !!! R U S I N EEEEEEEE !!!!!!!!
1
EUR
4.7777
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H