Viaţă la ţară în Bucureşti: Străzi cu gropi în sectorul 5 al Capitalei VIDEO

Viaţă la sat pentru locuitorii unor cartiere din sectorul 5 al Capitalei. Oamenii se confruntă zilnic cu tot felul de probleme din cauza străzilor care zac neasftaltate de ani de zile. Cele mai mari probleme apar însă atunci când plouă. Străzile sunt acoperite de noroi, iar gropile se umplu cu apă, spre exasperearea şoferilor care abia mai au pe unde să le ocolească.

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 17:16
Viaţă la ţară în Bucureşti: Străzi cu gropi în sectorul 5 al Capitalei VIDEO

„Să ocolească, să păşească ici colo şi să poarte cizme de cauciuc. Asta sunt obligaţi să facă în fiecare zi locuitorii care stau la intersecţia dintre străzile Dantelei şi Ghidigeni din sectorul 5 al Capitalei. De 20 de ani nu s-a asfaltat în zonă”, spune un trecător, intervievat de România TV.

Un alt trecător a declarat că primarul a venit înainte de alegeri, le-a promis că va asfalta, că va rezolva această problemă, dar după alegeri nu s-a întâmplat nimic.

„Primarul a fost atunci de alegeri, atat, ca facem ca dregem si altceva nimic. Suntem foarte indignati de treaba asta care nu cred ca se rezolva, mor eu la 56 de ani si nu se va rezolva niciodata”, spune un alt localnic.

Calvarul drumurilor pline de noroi şi gropi îi afectează atât pe pietoni cât şi pe şoferi, mai ales că traficul în zonă este intens.