Viaţă MIZERĂ în Italia. Româncele care muncesc în străinătate sunt tratate ca nişte SCLAVE

Cotidianul italian La Repubblica a scos la iveală lucruri îngrozitoare. În 2012, numărul avorturilor a fost uriaș și asta pentru că româncele sunt puse la umilințe teribile. După orele normale de muncă pe câmpuri, ele erau violate sau convinse să se prostitueze pentru o porţie de mâncare.

07 feb. 2014, 12:20
Viaţă MIZERĂ în Italia. Româncele care muncesc în străinătate sunt tratate ca nişte SCLAVE

Femeile încep să lucreze la patru dimineaţa. Soarele nu a răsărit încă şi pe întuneric multe tinere, în principal românce, încep să se adune. După ce au fost selectate, circa douăzeci de fete, cele mai drăguţe, sunt urcate într-un microbuz. Vor merge să culeagă roşii de Pachino şi dovlecei întreaga zi, scrie dcnews.ro.

Motivul pentru care se aleg femei tinere şi frumoase, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani este foarte simplu. Acestea sunt constrânse să „animeze” seratele patronilor şi amicilor producători. După astfel de raporturi sexuale, muncitoarele câştigă 10 euro în plus faţă de mica plată de 20 de euro.

În acest context, femeile sunt violate, umilite și tratate ca niște sclave. Nu este de mirare că numărul avorturilor a crescut considerabil. Potrivit datelor 2012 ale Ministerului Sănătăţii, circa 762 de românce au avortat pe Insulă.

Citeşte şi De ce preferă românii munca în străinătate. Uite ce PENSII URIAŞE primesc pentru opt ani lucraţi în Spania