Viaţa secretă a lui Dan Condrea, imagini uluitoare. Patronul Hexi Pharma cânta într-o trupă rock VIDEO

Imagini unice cu Dan Condrea. Puţini ştiu că patronul Hexi Pharma cânta într-o trupă rock alături de un pianist, grav rănit în incendiul de la Colectiv. Au apărut imagini cu milionarul, în timpul unui concert susţinut de trupa lui într-un club din Bucureşti.

26 mai 2016, 08:57
Viaţa secretă a lui Dan Condrea, imagini uluitoare. Patronul Hexi Pharma cânta într-o trupă rock VIDEO

Patronul „Hexi Pharma” nu era doar un afacerist care specula orice ca să se îmbogăţească. Dan Condrea iubea muzica rock şi era chitaristul trupei „Kameleon”.

Potrivit cancan.ro, milionarul a cântat alături de pianistul Alex Penescu, grav rănit în incendiul de la „Colectiv”. Trupa sa a înregistrat trei melodii: „Never Gone”, „Taina vieţii” şi „Plecat”. În ultima dintre acestea, versurile par să fi prevestit sfârşitul tragic al mogulului de la Hexi Pharma.

Un alt secret al milionarului care a ieşit la iveală după moartea sa este că acesta a urmat şedinţe de terapie. După divorţul de prima soţie, Condrea s-a refugiat în braţele unei femei măritate. Aventura a durat puţin, pentru că femeia l-a părăsit. Condrea a fost atunci la un pas de depresie şi a apelat la psiholog ca să-şi revină.