Viaţă sexuală: 7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de amor

Viaţa sexuală nu se rezumă doar la partidele de amor, ci şi la ce se întâmplă atât înainte, cât şi după acestea. Ştim cu toţii cât de important este preludiul, foarte puţini însă acordă atenţie perioadei de după, care poate face diferenţa în viaţa sexuală.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 09:36
Viaţă sexuală: 7 lucruri pe care le poţi face după o partidă de amor

Mai ales că există foarte multe lucruri pe care le poţi face după o partidă de sex, în afara somnului. Domnilor, dacă nu ştiţi ce trebuie să faceţi, iată câte idei care vă vor ajuta să creşteţi conexiunea cu soţiile după actul sexual.

Viaţă sexuală 1: Îmbrăţişati-vă

Pare un lucru de la sine înţeles nu-i aşa? Şi cu toate acestea foarte puţini bărbaţi apelează la acest truc şi nu sunt mulţi cei care îşi îmbrăţişează soţia după ce au făcut dragoste. Nu există o modalitate mai bună prin care să-i demonstrezi soţiei cât de mult o iubeşti, iar prin îmbrăţişarea de după creşte conexiunea dintre cei doi soţi. Este mult mai bine decât să te întorci cu spatele şi să dormi, nu-i aşa?

Viaţă sexuală 2: Vorbiţi

Conversaţia este una dintre cele mai bune lucruri pe care le puteţi face după o partidă fierbinte de amor. Nu este nevoie să vorbiţi despre sex, de altfel, nici măcar nu trebuie să fie ceva serios, însă aceste discuţii pot îmbunătăţi comunicare dintre voi.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro