Cine este „Diamantul roz” și cum a ajuns să aibă probleme cu legea. Viața tumultoasă a Ramonei Corduneanu, soția lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu

Ramona Corduneanu este șoția interlopului ieșean, Adrian Corduneanu, zis și ”Beleaua”. Aceștia fac parte din clanul Corduneanu, unul dintre cele mai de temut grupări interlope din România. Cei doi soți au fost plasați sub control judiciar după ce instanţa a respins propunerea procurorilor DIICOT privind arestarea în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400 la sută.

02 nov. 2022, 13:04
Cine este „Diamantul roz” și cum a ajuns să aibă probleme cu legea. Viața tumultoasă a Ramonei Corduneanu, soția lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu

Ramona Corduneanu, cunoscută ca ”Diamantul roz”, la fel ca soțul său, Adrian ”Beleaua” Corduneanu, este o clientă fidelă a autorităților. Aceasta are la activ numeroase procese de încălcare a legii.

Citește și UPDATE: Adrian „Beleaua” Corduneanu şi soţia sa, „Diamantul Roz”, au fost eliberaţi sub control judiciar. Poliţia a găsit la percheziţii 2,2 kilograme de aur, arme şi sume impresionante de bani

Zilele trecute, ”Diamantul roz” a fost reținută împreună cu soțul său și alte 13 persoane de către procurorii DIICOT în dosarul împrumuturilor cu dobânzi de până la 400 la sută, însă o instanță a decis plasarea soților Corduneanu sub control judiciar.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperiţi şi ridicaţi 50.680 de euro, 33.000 de lei, 2,2 kg de aur, două pistoale, dintre care unul cu piper şi unul de tip Airsoft, 12 cuţite şi săbii, spray-uri lacrimogene, 55 de telefoane mobile, documente ce ar conţine evidenţa operaţiunilor de cămătărie şi acte de proprietate pentru bunuri imobile.

De asemenea, a fost instituit sechestru asigurător pe un imobil tip vilă, în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Cine este ”Diamantul Roz”

Ramona Corduneanu nu a fost niciodată ușă de biserică. La fel ca și soțul său, Adrian ”Beleaua” Corduneanu a fost implicată în comiterea mai multor fapte ilegale.

”Diamantul roz” și ”Beleaua” sunt împreună de 25 de ani iar pe lângă cei trei copii, aceștia au reușit să strângă și o mulțime de dosare penale. Putem spune că nu au copii câte dosare penale au cei doi soți.

Ramona provine dintr-o familie înstărită însă se pare că nu este genul de persoană care să se mulțumească cu puțin.

Ea l-a cunsoscut pe Adrian în anul 1996, când acesta fregventa împreună cu prietenii săi restaurantul deținut de familia celei care avea să devină ”Diamantul roz” al său.

Îndrăgostită lulea de membrul clanului Corduneanu, Ramona și-a sfidat părinții și s-a căsătorit cu cel care i-a furat inima, jurându-i să îi fie alături în orice situație. Și s-a ținut de cuvânt!

”Diamantul roz” s-a integrat imediat în clanul Corduneanu și i-a fost în permanență alături soțul ei, care este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din toată țara, având numeroase dosare penale, dar și ani de închisoare.

Și chiar dacă în anul 2018, Ramona Corduneanu a iscat un adevărat război în interiorul clanului de interlopi după ce a plecat câteva zile de acasă și nimeni nu a știut nimic despre ea, la scurt timp s-a împăcat cu Adrian Corduneanu și ș-au reluat liniștiți activitățile penale.

„Orice cuplu care nu se ceartă înseamnă că nu se iubește. Relația cu Adrian este una bună, așa a fost mereu Suntem o familie fericită, având în vedere situația dată”, a declarat Ramona Corduneanu în presă, în urmă cu câțiva ani.

Citește și Descinderi la clanul Corduneanu. Interlopii sunt acuzați că dădeau bani cu camătă, iar dobânzile ajungeau și la 400 la sută