Viaţa de român la Paris: Şi-a luat Ferrari şi îl închiriază pentru a plăti ratele

Mulţi dintre românii care au dus-o bine în străinătate nu mai sunt la fel de liniştiţi acum, în vremuri în care criza pare că se adânceşte tot mai mult. Aşa că au ajuns să facă şi compromisuri.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 05:39
Viaţa de român la Paris: Şi-a luat Ferrari şi îl închiriază pentru a plăti ratele

Nicu a ajuns acum câţiva ani în capitala Franţei, unde s-a angajat ca broker. Cum lucrurile îi mergeau foarte bine, a făcut un credit pentru un Ferrari F430, în valoare de 200.000 de euro. Criza nu l-a iertat însă nici pe el. Veniturile au scăzut, ratele au devenit mai greu de plătit, aşa că românul a trebuit să găsească o soluţie pentru a nu pierde maşina preferată. Şi a găsit-o: îşi închiriază bolidul cu 89 de euro pentru 20 de minute.

„Nu vreau să o vând, pentru că mai am mult de plătit la bancă şi nu cred că îmi scot banii. Decât să plătesc rate ca prostul şi să rămân şi fără maşină, mai bine fac bani cu ea”, le-a spus Nicu jurnaliştilor de la Cancan.

Acum, după ce termină serviciul, compatriotul nostru scoate Ferrari-ul „la produs” pe Champs-Elysees, doar-doar o mai reuşi să strângă ceva bani pentru a-şi plăti ratele la maşină.