Vibraţia anului 2017, în funcţie de data naşterii

Anul 2017 este anul unor noi începuturi, potrivit specialiştilor în numerologie. Numărul 1 dă startul unui nou ciclu de 9 ani. Fiecare dintre noi are oportunităţi de a planta seminţele, care vor da rod, de a manifesta energii care să ne ducă într-un nou stadiu al existenţei noastre.

20 iun. 2017, 20:21
Vibraţia anului 2017, în funcţie de data naşterii

Anul 2017 este perfect pentru a-ti stabili obiective noi, reguli noi, in care poti incepe sa faci lucrurile diferit, in care sa renunti la tot ce este vechi in viata ta, de la obiecte, la obiceiuri si atitudini.

Iata care este vibratia personala a anului 2017, in functie de data nasterii.

Mai intai afla-ti numarul pesonal

Numarul personal presupune reducerea numerelor pana la o singura cifra.

Exemplu: data nasterii -29 decembrie

12 (luna) devine 1+2=3

29 (ziua) devine 2+9=11 1+1=2

Aduna aceste numere 3+2=5

Apoi adauga la acest numar vibratia anului 2017 – 1.

5+1=6

Daca obtii un numar cu doua cifre, redu-l pana la una singura.

Vibratia personala 1

Va fi un an maret, oportun pentru noi inceputuri, in care te poti reinventa. Poate fi vorba despre un job nou, te muti in alt oras sau incepi o activitate la care visai de mult. Anul 2017 va fi unul al descoperirilor de sine, in care vei avea mai multa grija de tine si de sufletul tau, in care vei calatori mai mult in interiorul sufletului tau pentru a descoperi cine esti si care este scopul tau pe aceasta lume. S-ar putea sa-ti ia ceva vreme pana te vei obisnui cu noul, insa ti se va potrivi aceasta calatorie. Fii pregatit sa primesti toate binecuvantarile.

Vibratia personala 2

A venit vremea sa stabilesti o fundatie solida si niste reguli ferme. Vei munci mult anul acesta, insa viata iti va deschide o multime de usi. Este anul abundentei pentru tine, nu doar din punct de vedere financiar. Tot ce atragi in viata ta se amplifica, de aceea este recomandat sa-ti ridici vibratiile interioare, pentru a atrage mai multa pozitivitate in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...