Vica Blochina, accident rutier după ce a leșinat la volan! Cum se simte fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina a trecut prin momente cumplite în luna martie, când a suferit un accident rutier. Vedeta a dezvăluit că accidentul a fost produs pentru că a leșinat chiar la volan!

31 aug. 2021, 19:49
Vica Blochina, accident rutier după ce a leșinat la volan! Cum se simte fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina, accident rutier după ce a leșinat la volan! Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are şi a făcut analize medicale în străinătate.

Vica Blochina, accident rutier după ce a leșinat la volan!

La momentul respectiv vedeta s-a speriat îngrozitor și a luat măsuri în acest sens, astfel că a mers la un spital din străinătate pentru consultații de specialitate. Așadar, după rezultatul analizelor, a vorbit despre probleme de sănătate la Antena Stars.

„Am făcut un accident, m-am amețit în trafic, am leșinat la volan. Am fost plecată în Grecia la analize. Au ieșit bine. Nu știam de ce am amețeală. Am avut niște amețeli, mi-a fost foarte rău. Analizele țiplă sunt! Mi-au spus că gândesc prea mult, mă consum”, a declarat Vica Blochina.

Dezastru pentru Vica Blochina! Evacuată din apartament din cauza datoriilor la întreținere. Restanță de peste 100 de milioane de lei

Vica Blochina a dorit să lămurească şi informaţia conform căreia ar fi fost evacuată din apartament din cauza datoriilor la înmtreţinere. „A fost o problemă de când am cumpărat această casă. Când am cumpărat am preluat cu o datorie despre care eu chiar n-am știut. Pentru că au crescut foarte mult penalitățile, când am vrut să mă înțeleg cu ei, nu m-am înțeles. M-au dat de foarte multe ori în judecată, de vreo 5-6 ori. Sunt foarte mari penalitățile”, a spus Vica Blochina.