Vica Blochina, apel disperat pe reţelele de socializare: "A dispărut azi dimineaţă, vă rog frumos să mă ajutaţi"

Publicat: Miercuri, 03 Iunie 2020 20:39 // Actualizat: Vineri, 05 Iunie 2020 21:27 // Sursa: romaniatv.net

Vica Blochina trece printr-o perioadă extrem de grea. Vedeta a anunțat pe pagina sa de socializare că și-a pierdut pisica, motiv pentru care îi roagă pe toți cei care o vede să o anunțe! Aceasta oferă și recompensă!

"ANUNȚ‼️‼️‼️‼️ Dragii mei am mare nevoie de ajutorul vostru. Azi dimineață mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult... A dispărut azi dimineață în zona Episcop Chesarie, Piața Coșbuc. Va rog mult să mă ajutați să o găsesc, să dați share la postarea mea sau dacă ați văzut-o sau gasit-o să-mi scrieți neapărat. Ofer recompensă. Vă mulțumesc mult., a scris Vica Blochina pe pagina sa de socializare.

Vica Blochina, dată în judecată pentru datoriile de la întreţinere

Vica Blochina trăieşte o adevărată dramă, din cauză că nu şi-a achitat datoriile la întreţinere. Asociaţia de Proprietari şi vecinii de bloc au dat-o pe vedetă în judecată, pentru că nu vrut să plătească o sumă nu foarte mare, de doar câteva mii de lei.

Blonda ar fi pierdut chiar procesul, potrivit cancan.ro. Astfel că, vedeta va fi obligată să plătească suma de 7.000 de lei, ce include și cheltuielile de judecată.

Citeşte şi: Vica Blochina, dezamăgită după relaţia de 16 ani cu Victor Piţurcă: "De aia sunt singură, omul are familia lui"

Soluția pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2.462,13 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente apartamentului nr. 48 din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, suma de 637,98 lei cu titlul de fond de reparaţii aferent aceluiaşi apartament, pentru aceeaşi perioadă, suma de 100 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent lunii iunie 2019, suma de 435,93 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior şi suma de 2.305,86 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile din perioada ianuarie 2018-decembrie 2018, calculate pentru perioada ulterioară datei de 24.01.2019 până la 26.09.2019.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 900 lei, cheltuieli de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 4 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în  decizia judecătorilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
pisică Vica Blochina vica blochina apel disperat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H