Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România: „Nu mai accept nici pentru jumătate de milion de euro”

Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România. Deși sunt câteva săptămâni de când s-a întors din Republica Dominicană, blondina nu și-a revenit încă. A rezistat doar o lună în competiție, dar cu toate acestea, experiența pe care a trăit-o acolo a lăsat urme adânci.

27 feb. 2023, 13:27
Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România: „Nu mai accept nici pentru jumătate de milion de euro”
Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România

Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România. Spre finalul șederii sale în junglă, blondina a recunoscut că își dorește să meargă acasă la copilul său, de care i-a fost foarte dor. În prezent, mărturisește că nu ar mai accepta să fie prezentă într-un astfel de concurs nici măcar pentru jumătate de milion de euro.

Citește și: Vica Blochina a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut: „Foarte sever, mă certa și mă bătea”

Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România

Perioada asta de patru săptămâni, cât am stat în Dominicană, a fost cea mai lungă în care am fost departe de fiul meu. Și atunci când m-am întors și am realizat ce am acasă m-am gândit imediat că trebuie să învăț să mă bucur și mai mult de toate astea.

Când intri în acel proiect, e o trăire foarte intensă, dar egoistă. Acasă, la fiecare dintre noi, viața nu e așa. Am înțeles asta după cele patru săptămâni de concurs.

Am fost ușor dezamăgită de rezultatul meu, fiindcă eu sunt obișnuită cu participări cu rezultate meritorii la emisiunile de tip reality-show. Am atins fie faza semifinalelor, fie pe cea a finalelor, așa cum s-a întâmplat fie la ‘Ferma vedetelor’, fie la ‘Asia Express’.

Acum a fost cu totul altceva. Am mulțumit pentru cele trăite, dar mi-a ajuns! Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg. Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva! Mă culc foarte târziu și mă scol foarte târziu. Nu am reușit, încă, să revin la fusul orar de acasă. Și de fiecare dată când adorm, visez că sunt în junglă, că particip la Survivor și că mă lupt pentru nu știu ce! E un coșmar!”, a declarat Vica pentru Playtech.