Vica Blochina aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor România. „Nu am rămas în relaţii foarte bune”

Vina Blochina a reacţionat după ce a fost acuzată pe instagram-ul Viperele Vesele că, alături de alţi concurenți de la Survivor România, şi-ar fi cumpărat produse fast-food de la anumite persoane care s-au ocupat vde producţia show-ului transmis de Pro TV.

10 mai 2023, 19:26
Vica Blochina aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor România. „Nu am rămas în relaţii foarte bune”
Vica Blochina aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor România. "Nu am rămas în relaţii foarte bune"

Vica Blochina aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor România. Vedeta a negat că ar fi apelat la astfel de trucuri pentru a lupta cu foamea. „Eu am un contract și nu am rămas în relații foarte bune din cauza acestor povești. Survivor, în sine, ca proiect, a fost foarte greu. Dar, când m-am întors în România, nu pot să spun că am rămas în relații foarte bune din cauza a ce s-a întâmplat acolo, de fapt. Nu pot povesti unele lucruri. Unele lucruri care au apărut în presă sunt adevărate, pe altele nu le cunosc. Nu știu să spun exact. Și noi avem un contract și nu putem să vorbim multe lucruri”, a declarat vedeta pentru Ego.

Citeşte şi: S-a aflat secretul concurenţilor de la Survivor România 2023: „Mănâncă, zilnic, fast-food”. Fanii nu vor fi deloc încântaţi

„A fost adevărat cu ciocolata, într-adevăr, am găsit-o. Eu nu am stat atât de mult în competiție ca să mă pot infiltra sau ca să pot plăti lucruri. Dar, îți zic sincer, dacă puteam, la șmecheria mea o făceam. Mai pot să spun un lucru. Pentru mine conta mai mult, dacă puteam, să îmbârlig pe cineva pentru creme, pentru produse de păr, mai mult decât mâncare. Eu nu am suferit foarte mult după mâncare. Am stat o lună, nu am stat până la sfârșit. Am rezistat. Am știut eu cum să fac ca să îmi fie bine”, a ami spus Vica Blochina.

Citeşte şi: Triunghi amoros în showbiz. Luptător MMA, părăsit de soţie pentru un concurent de la Survivor România FOTO

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă nu are un favorit pentru câştigarea edişiei 2023: „Nu știu ce să spun, îmi este foarte greu pentru că atunci când am fost acolo, l-am văzut pe Sebi câștigător. În momentul de față nu pot să spun că am un favorit. Mi-a plăcut foarte mult de Dan Ursa. A fost o surpriză pentru mine. Nu pot să spun că am un favorit, publicul este în măsură să aleagă câștigătorul.. Să câștige cel mai bun!”.