Vica Blochina, cucerită de caracterul şi personalitatea lui Bănel Nicoliţă. Fosta iubită a lui Piţurcă, dezvăluiri despre relaţia cu fostul fotbalist: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă se cunosc demult, dar au avut ocazia să se apropie abia când au concurat la emisiunea "Splash, vedete la apă".

20 sept. 2022, 16:46
Vica Blochina, cucerită de caracterul şi personalitatea lui Bănel Nicoliţă. Fosta iubită a lui Piţurcă, dezvăluiri despre relaţia cu fostul fotbalist: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Pe Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă îi leagă o frumoasă prietenie, cel puţin asta susţine fosta iubită a lui Victor Piţurcă.

Fosta iubită a lui Piţurcă, dezvăluiri despre relaţia cu fostul fotbalist

Vica încearcă astfel să demonteze speculaţiile care au apărut, în ultima perioadă, în spaţiul public, potrivit cărora între ei ar fi fost mai mult decât atât.

Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la «Splash», ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto. Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul. 

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza? Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la «Splash», dacă ne vedeam așa «Bună – Bună», dar la «Splash», dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume„, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Citeste si Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist: „Să mă facă păpuşă din mătuşă”

Vica Blochina, cucerită de personalitatea lui Bănel Nicoliţă

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a rămas impresionată de caracterul lui Bănel şi a ajuns la concluzia că sunt pe aceeaşi lungime de undă.

E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit. Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. Ne-am susținut foarte mult, proiectul «Splash» a fost un proiect destul de greu, adică nu practici în fiecare zi, nu sari de la cinci sau zece metri în fiecare zi, în apă mai ales, îți dai seama.

Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta. Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții. Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală. Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun”, a încheiat Vica potrivit sursei citate.

Citeste si Vica Blochina, despre lupta cu depresia: „Eu nu cred în psihologi, te spală pe creier. M-am dus la biserică”