Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist: „Să mă facă păpuşă din mătuşă”

Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist. Blondina are un băiat, Edan, din relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu Victor Piţurcă şi mărturiseşte că nu şi-ar dori ca el să intre în lumea fotbalului, deşi practică acest sport de la 7 ani.

01 sept. 2022, 12:50
Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist: „Să mă facă păpuşă din mătuşă”
Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist

Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist. Vedeta îşi pune mari speranţe în fiul ei, care are 15 ani, că o să aibă grijă de fizicul ei la bătrâneţe. Fiind adepta intervenţiilor estetice, blondina recunoaşte că i-ar plăcea dacă fiul ei ar deveni doctor în frumuseţe.

Citeşte şi: Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă: „Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac”

Vica Blochina vrea să-şi facă fiul medic estetician, nu fotbalist

Vica a împlinit, luna trecută, 47 de ani, dar pentru ea vârsta e doar un număr, şi-a adunat toți prietenii la o petrecere de pomină în bikini, dar parcă tot fotbaliștii îi fac cu ochiul și acum.

Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă.

Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!

Nu sunt țiplă! Sunt doar normală, dar sunt fericită de tot ce se vede. Într-adevăr e foarte greu. Nu-mi spune de vârstă! Eu când aud din astea: mamă, ce bine era aia când era….Ce e asta? Dar, într-adevăr, toată viața mea a fost un regim! Stau liniștită șapte luni, nu beau, nu mănânc nimic și după rup lațul. Cel mai drastic regim: șapte zile, doar pe apă plată!”, a spus Vica Blochina, pentru Click.ro.