Vica Blochina, DEZMĂT ÎN NOAPTEA DE REVELION, alături de un bărbat misterios

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, a demonstrat mereu că este o femeie plină de viaţă şi lipsită de inhibiţii.

02 ian. 2014, 18:31

Vica a petrecut Revelionul în Cipru, alături de mai multe prietene, dar şi de un bărbat misterios, care ar putea să fie chiar noul ei iubit. Prezentatoarea TV a postat pe pagina ei de Facebook o serie de fotografii surprinse în noaptea dintre ani. Îmbrăcată într-o rochie care îi pune în valoarea silueta de vis, Vica apare în mai multe imagini care dovedesc dă distracţia a atins cote maxime în noaptea dintre ani. Vedeta a arătat că nu se sfieşte să pozeze în imagini deocheate: urcată pe canapea, întinsă pe bărbatul care purta mască, dar şi îmbrăţişată de o prietenă, în timp ce bărbatul o pipăie pe picioare, scrie www.libertatea.ro.

Amicii virtuali au lăudat-o pentru pofta ei de viaţă, însă au existat şi voci critice. „Asta este poză pentru o doamnă cu un copil acasă?”, a scris o prietenă de pe Facebook, iar răspunsul Vicăi a venit sec: „Da!”. Anterior, Vica a postat două mesaje cu urări pentru admiratorii ei de pe reţeaua de socializare. „Dragilor, sper să aveţi parte de un an minunat! Să fiţi sănătoşi, să iubiţi şi să fiţi iubiţi, să iertaţi, să ascultaţi, să apreciaţi ce aveţi şi să realizaţi tot ce vă propuneţi! Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine, că mă criticaţi sau mă lăudaţi! Vă pup de 2014 ori!!!!” şi „La mulţi ani, dragii mei!! Să avem un an exceptional şi cel puţin 2014 motive să zâmbim! Vă pup!”.