Vica Blochina dezvăluie că s-a iubit cu doi miniştri: „Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac”

Vica Blochina a dezvăluit în cadrul unui podcast că a avut două relaţii cu doi miniştri. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă recunoaşte că îi plac bărbaţii cu bani şi spune că nu ar putea fi niciodată cu un om sărac.

06 feb. 2022, 21:06
Vica Blochina dezvăluie că s-a iubit cu doi miniştri: „Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac”

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, acolo unde a vorbit despre relaţiile sale. Fosta balerină a mărturisit că nu a avut niciodată o relaţie cu un bărbat sărac.

Vica Blochina: „Eu am cunoscut crème de la crème”

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună”, a spus fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Citeşte şi În ce hal a ajuns să arate Vica Blochina. Cele mai recente imagini îi arată adevărata faţă, fără Photoshop

Fosta balerină a dezvăluit că a avut două relaţii cu doi miniştri, însă nu a spus şi cine sunt aceştia. Deşi se învârte numai printre oameni cu bani, Vica recunoaşte că este cea mai săracă din cercul său de prieteni.

„Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodată. Nu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva…”, a dezvăluit Vica la emisiunea online „Fiţă cu Adiţă”.

Fosta balerină a mărturisit că în acest moment este singură şi că deocamdată se simte bine aşa cum e.

„În momentul ăsta nu iubesc. Mă simt foarte bine în pielea mea așa cum sunt. Eu întotdeauna am avut avut relație, niciodată nu am stat singură. Știu exact ce îmi doresc. Au fost perioade în care am avut relații cu cineva doar ca să nu stau singură. Decât să stau să pierd timpul… Mă simt foarte bine așa. Când o să fie momentul potrivit, acela o să fie al meu”, a spus vedeta.

Vica este din Lituania, însă s-a stabilit în România în urmă cu aproximativ 20 de ani. Ea a lucrat ca balerină la Melody, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Piţurcă, pe când avea doar 20 de ani. Deşi între cei doi era o diferenţă de 19 ani, iar antrenorul era căsătorit, ei au avut o relaţie de 16 ani. În urma idilei a rezultat şi un băiat, Edan, care are 14 ani.

Citeşte şi Vica Blochina, dezvăluiri incendiare din perioada în care era dansatoare la Melody: „Gigi Becali avea masă în spate”. Ion Iliescu, Adrian Năstase, Cataramă şi Tăriceanu erau clienţi fideli ai clubului!