Vica Blochina, executată silit! Ce datorii uriaşe a acumulat la plata întreţinerii

Vica Blochina a primit o veste devastatoare din partea magistraţilor, după ce a fost dată din nou în judecată pentru neplata întreţinerii.

08 feb. 2022, 12:43
Vica Blochina, executată silit! Ce datorii uriaşe a acumulat la plata întreţinerii
Vica Blochina, executată silit! Ce datorii uriaşe a acumulat la plata întreţinerii

Vica Blochina, executată silit! Vedeta a fost dată în judecată pentru că nu a plătit întreținerea, iar judecătorii au luat o decizie în cazul acestui dosar: fosta amantă a lui Victor Pițurcă este bună de plată!

Vica Blochina, executată silit! Ce datorii uriaşe a acumulat la plata întreţinerii

Vica Blochina este obligată să achite datoria pe care o are la întreţinere pentru perioada martie – august 2021, dar şi a datoriei acumulate între august 2019 şi februarie 2021. Vedeta este executată silit pentru suma totală de aproape 6.190 de lei. În plus, trebuie să acopere şi cheltuielile de judecată ale asociaţiei de proprietari a blocului în care stă, în valoare de 1.000 de lei, scrie SpyNews.

Vica Blochina dezvăluie că s-a iubit cu doi miniştri: „Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac”

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2607,92 lei reprezentând cote de întreţinere aferente perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 530,10 lei fond de reparaţii aferent perioadei martie 2021 – august 2021, a sumei de 207,38 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada martie 2021 – august 2021, precum şi a sumei de 2841,76 lei reprezentând penalităţi de întârziere aferente obligaţiilor de plată restante, neachitate, din perioada august 2019 – februarie 2021. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 1000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocat”, se arată în decizia instanţiei.

Vica Blochina, dezvăluiri incendiare din perioada în care era dansatoare la Melody: „Gigi Becali avea masă în spate”. Ion Iliescu, Adrian Năstase, Cataramă şi Tăriceanu erau clienţi fideli ai clubului!

Vica Blochina, care a mai fost dată în judecată pentru neplata întreţinerii în trecut, locuieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, din centrul Capitalei. Locuinţa, care costă în jur de 350.000 de euro, a fost un cadou de la Victor Piţurcă. Vica Blochina a mai fost executată silit şi în 2020, tot din cauza datoriilor acumulate la întreţinere!