Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victoraş Micula. Reacţia beizadelei este HALUCINANTĂ

Scandalul dintre Vica Blochina şi Victoraş Micula ajunge la tribunal. Blonda l-a dat în judecată pe "prinţişorul de bani gata" pentru jignirile pe care i le-a adus anul trecut şi îi cere daune de 500.000 de euro.

RomaniaTV.net
02 mart. 2017, 13:13
Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victoraş Micula. Reacţia beizadelei este HALUCINANTĂ

Prietenia dintre Victoraş Micula şi Vica Blochina s-a stricat brusc anul trecut, când tânărul s-a lăudat că fostul fotomodel ar fi fost amanta lui. Vica a dezminţit atunci vehement, iar „prinţişorul”, rănit în orgoliu, a început să o critice dur.

„Cum să fie piesă, nici Piţurcă n-o mai ia… şi el are 60 de ani. Îmi bag … în ea şi-n punctul ei de vedere, aşa pe faţă. Dacă femeia de la 15 ani era curva lui Piţurcă, amantă declarată, gândeşte-te ce fel de persoană e aia. Îmi bag … în pasiunile ei 1.27

Vica n-a fost impresionată de scuzele publice pe care le-a primit ulterior de la Victoraş. Potrivit celor de la Libertatea, ea l-a dat pe acesta în judecată şi îi cere daune morale de 500.000 de euro. Reacţia lui Micula este şocantă. „N-are ce să-mi ia, că am un salar de 2 bani, n-am nici BAC-ul. Să aibă grijă că s-ar putea să plătească ea daune. Vrea să obţină bani nemunciţi şi ăştia o pot duce la pierzanie. Şi ştiţi vorba aia: frunzuliţă de cicoare, curva-i curvă până moare. Dacă-i curvă, dacă-i bătrână, ce-am zis eu incorect? Iar dacă ea crede că numele noastre seamănă, o să vadă că nu la fel şi banii de avocaţi, nu la fel şi puterea şi nu la fel şi mintea.”, a spus Victoraş Micula.

Vica Blochina a recunoscut că nu se aştepta ca relaţia lor să se transforme într-un asemenea război. „Această reacţie nu se face nici măcar către un duşman, dar către un prieten care te-a ajutat şi nu ţi-a greşit cu nimic în viaţa asta, să promovăm lucrurile lui, hotelurile lui. Când el a avut nevoie, tot timpul am fost acolo, l-am considerat un prieten”, a declarat Vica Blochina.