Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident: „Niciodată nu m-am gândit”

Vica Blochina a postat un mesaj pe Instagram după ce a suferit un accident rutier. Vedeta a ţinut să le mulțumească fanilor, dar și tuturor celor care s-au îngrijorat din cauza stării sale. De asemenea, blondina a recunoscut că accidentul s-a petrecut din cauza ei.

24 mart. 2021, 20:05
Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident: „Niciodată nu m-am gândit”
Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident

Vica Blochina

, mesaj pe Instagram după accident. ”Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasa sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ați făcut sa ma simt atât de copleșită de mesajele voastre, mi-ati dat putere. Cel mai important… ca nu sunt singura…

Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile. Va mulțumesc ca mi-ați fost alături, va mulțumesc pentru gândurile voastre și va sunt recunoscătoare…voua, prietenilor mei din presa și nu numai, dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Va pup și sa auzim numai de bine”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

Citeşte şi: Vica Blochina, moment ruşinos! Umilinţa vieţii pentru fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Vica Blochina, mesaj pe Instagram după accident

În cursul zilei de ieri, Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, după ce a provocat un accident rutier. Medicii i-au făcut mai multe investigații medicale iar apoi au lăsat-o să meargă acasă. Din primele declarații făcut de vedetă după accident, se pare că vina îi aparține în totalitate.

Eu am fost de vină. Am lovit toată partea dreaptă a mașinii. Sunt amețită. Fac niște perfuzii și sper să ajung repede acasă”, a declarat, în exclusivitate, Vica Blochina, după accident.